Toimitusehdot

TILAAJA
Tilaajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat saavat tilata ainoastaan huoltajansa suostumuksella.
TOIMITUSAIKA
Toimitamme tilaamanne tuotteet postin tai matkahuollon kuljetettavaksi 1-3 työpäivän kuluessa.
Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille.
TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSPAIKKA
Posti
Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman tilaustavan mukaisesti joko lähimpään postitoimipaikkaan, suoraan asiakkaan kotiin tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen. Eli asiakas voi halutessaan tilata tuotteet suoraan esimerkiksi lahjan saajalle. Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.
Matkahuolto
Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman tilaustavan mukaisesti lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan, eli Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin. Asiakkaalle esitetään tilauksen yhteydessä häntä lähimpänä olevat Matkahuollon toimipisteet ja hän voi valita niistä mieleisimmän. Asiakas voi myös halutessaan tilata tuotteet suoraan esimerkiksi lahjan saajalle.
TOIMITUS- JA PAKKAUSKULUT 
Mikäli tilauksessa on ilmaiset toimituskulut, Suomen Lelutalo valitsee sopivimman toimitustavan tavaran toimittamiseen asiakkaalle.
Tilauksen toimitus- ja pakkauskulut ovat:
  • 3,50 eur - 16,20 eur / tilaus Posti-toimitustavalla, rippuen tilauksen koosta. Tilaus toimitetaan joko kirjeenä kotiin kannettuna tai postipakettina lähimpään postin toimipisteeseen (Keltainen Kuljetus 16).
  • 6,95 eur - 19,40 eur / tilaus Matkahuolto-toimitustavalla, riippumatta tilauksen koosta.
  • 12,90 eur - 21,60 eur / tilaus kotiovelle toimitettuna (Keltainen Kuljetus 21).
  • 10,20 eur - 19,10 eur / tilaus perille asti toimitettuna arkipäivänä ennen klo 14 (Keltainen Kuljetus 14)
Kotiinkuljetettaviin lähetyksiin pyydämme liittämään vastaanottajan puhelinnumeron, sillä posti soittaa vastaanottajalle ja sopii toimitusajankohdasta.
Toimitamme tilauksia vain Suomeen.
MAKSUTAVAT
Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lelutalo.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Verkkopankit:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.
Teillä tulee olla käytössänne oman pankkinne antamat käyttäjätunnukset. Kun maksatte ostoksenne verkkopankissa, siirrytte sivustostamme hetkeksi omaan pankkiinne ja maksatte valitsemanne tuotteet suoraan omalta tililtänne. Maksutapahtuman näette tilitiedoistanne. Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti SLL-suojatussa yhteydessä.
Luottokortit
Luottokortin tiedot lähetetään SSL-suojatussa yhteydessä Luottokunnan Digitaaliseen maksupalveluun. Luottokunnan palvelu varmentaa maksun, eikä luottokorttinne tiedot tule meidän järjestelmäämme missään vaiheessa. Emme siis myöskään tallenna luottokorttinne numeroa palvelimellemme.
Tilisiirto
Voit maksaa tilauksen myös ennakkoon tilillemme laskussa olevalla viitenumerolla. Toimitamme tällöin tuotteet heti, kun näemme maksusuorituksen tilillämme. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, peruutetaan tilaus. Jos tarvitsette lisää maksuaikaa, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme ennen eräpäivää.
Lasku
Myös yksityishenkilöt voivat tilata laskulla. Laskuehdot
Osamaksu
Ainoastaan yksityishenkilöt voivat maksaa yli sadan euron tilauksensa myös osamaksulla. Luottopäätös tehdään heti tilauksen yhteydessä. Henkilötunnusta ei tallenneta verkkokaupan tietokantoihin. Luotonantaja on Klarna Finans AB. Lue lisää Lue tarkemmin: Yleiset osamaksuehdot.
TILAUKSEN PERUUTTAMINEN
Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu kuljetusliikkeen kuljetettavaksi, niin voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos toimitus on jo annettu kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.
VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana.
Verkkokaupastamme tilattu tuote palautetaan Suomen Lelutaloon postin kautta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on asiakkaalle maksullinen. Palautusosoite:
Suomen Lelutalo
Asiakaspalautus
Uudenmaankatu 144
05840 Hyvinkää
Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Ilmoittakaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään luottokorttitilillenne.  Maksamme hyvitykset viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautuksen vastaanotosta.
Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.
NOUTAMATTA JÄÄNYT PAKETTI


Noutamatta jääneistä paketeista aiheutuneista toimitus- ja palautuskuluista vastaa asiakas. Noutamatta jääneiden pakettien osalta vähennämme palautumisesta aiheutuneet kulut ja hyvitämme mahdollisen jäännöksen asiakkaan ilmoittamalle tilille. 
ARVONLISÄVERO
Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, joka on kirjoilla 10 % ja muilla tuotteilla 24 %.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
ASIAKASREKISTERI
Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste.