Toimitusehdot

TILAAJA
Tilaajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat saavat tilata ainoastaan huoltajansa suostumuksella.

Toimitamme tilaamanne tuotteet matkahuollon kuljetettavaksi 1-3 työpäivän kuluessa.

Paketti tulee noutaa matkahuollon noutopisteestä saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa, palautuu lähetys meille.

TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSPAIKKA
Matkahuolto

Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman tilaustavan mukaisesti lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan, eli Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin. Asiakkaalle esitetään tilauksen yhteydessä häntä lähimpänä olevat Matkahuollon toimipisteet ja hän voi valita niistä mieleisimmän. Asiakas voi myös halutessaan tilata tuotteet suoraan esimerkiksi lahjan saajalle.

TOIMITUS- JA PAKKAUSKULUT 

Mikäli tilauksessa on ilmaiset toimituskulut, Suomen Lelutalo valitsee sopivimman toimitustavan tavaran toimittamiseen asiakkaalle.

Tilauksen toimitus- ja pakkauskulut ovat:

  • 6,95 eur - 19,40 eur / tilaus Matkahuolto-toimitustavalla, riippumatta tilauksen koosta.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

MAKSUTAVAT
Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu.  
TILAUKSEN PERUUTTAMINEN
Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu kuljetusliikkeen kuljetettavaksi, niin voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos toimitus on jo annettu kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.
VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana.
Verkkokaupastamme tilattu tuote palautetaan Suomen Lelutaloon postin kautta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on asiakkaalle maksullinen. Palautusosoite:
Suomen Lelutalo
Asiakaspalautus
Uudenmaankatu 144
05840 Hyvinkää
Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Ilmoittakaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään luottokorttitilillenne.  Maksamme hyvitykset viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautuksen vastaanotosta.
Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.
NOUTAMATTA JÄÄNYT PAKETTI
Noutamatta jääneistä paketeista aiheutuneista toimitus- ja palautuskuluista vastaa asiakas. Noutamatta jääneiden pakettien osalta vähennämme palautumisesta aiheutuneet kulut ja hyvitämme mahdollisen jäännöksen asiakkaan ilmoittamalle tilille.
ARVONLISÄVERO
Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, joka on kirjoilla 10 % ja muilla tuotteilla 24 %.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
ASIAKASREKISTERI
Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste.